zondag 4 juli 2010

nieuwe mark make-up en de 88 warm palette

Een paar maanden geleden heb ik mijn eerste mark producten ontvangen en sindsdien ben ik fan. Mijn favorieten tot nu toe zijn de get in line eyeliner en de Juice Gems. De eyeliner is heel dun en makkelijk aan te brengen. Normaal loopt mijn eyeliner na een lange dag/nacht een beetje uit en gaat gewoon raar zitten(met onderbrekingen enzo) Dit vind ik zo onwijs lelijk en frustrerend. Bij deze liner is dit niet het geval.
De Juice Gems zijn lipgloss tubes met een heerlijke geur en mooie glans die lang blijft zitten. Zelf had ik Juicy Snow Peach besteld, maar kreeg hier Juicy Papaya gratis bij, echt super lief! Iedereen kent de snoepjes 'perzikjes' wel, neem ik aan? Nou daar denk je gelijk aan als je deze lipgloss (Juicy Snow Peach) ruikt!

De mindere producten vind ik de Make it big mascara en de eyemarker color in line. Misschien omdat ik gewoon te veel verwachtte van vooral de eerste. Ik las op de blog van Amy Nadine (o.a de visagiste van de meiden uit The Hills) vaak dat zij deze mascara gebruikt. Na dit een paar keer gelezen te hebben, dacht ik; díe moet ik hebben! Mijn verwachtingen waren dus hoog gespannen, maar vond het een beetje tegen vallen. Mijn beste mascara EVER( echt ik zweer bij deze mascara en dan vooral de waterproof uitvoering) is de False Lash effect van MaxFactor. Deze maakt m'n wimpers langer én voller zonder te klonteren.
Maargoed laten we het weer over de mark producten gaan hebben..
De Eyemarker vond ik wel mooi, maar was echt heel snel op: na 5 tot 6 keer gebruiken.

Verder vind ik eigenlijk alles heel mooi! En dit waren eigenlijk allemaal lip glossjes, een mini mark it stick for lips en een lippoeder.

Een paar weken terug heb ik een nieuwe bestelling gedaan;
Mark just pinched in Peachy
Mark just pinched in Nude
3x get in line hook up eyeliner in painted black
Juice Gems in Pineapple
Matte-nificent in buff/natural

Waar ik erg benieuwd naar ben is de just pinched blush. Deze zijn erg goed gewaardeerd door bepaalde tijdschriften in Amerika. De eyeliner heb ik gelijk 3x besteld. Ik kon moeilijk kiezen tussen de Juice Gems, maar heb uiteindelijk gekozen voor de ananas. Om eerlijk te zijn wil ik ze uiteindelijk allemaal!

Naast mark producten heb ik ook een palette van Coastal Scents besteld. Ik las hierover op Beautygloss en was op slag verliefd! Vaak heb ik met palettes dat ik bepaalde kleuren(of delen) echt niet mooi vind en van te voren al weet dat ik ze nooit zal gebruiken. Maar bij deze had ik dat helemaal niet.

Hopelijk zijn de spulletjes voor 7 augustus binnen, want dan ga ik naar Portugal!

Loves

P.s Kijk ook eens op de blog van Amy Nadine! Echt een aanrader.

Een leuk filmpje waarin Lauren en Amy Nadine laten zien hoe zij dé eyeliner gebruiken.De lipgloss aan de andere kant van de eyeliner heb ik trouwens ook =)

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen