woensdag 19 mei 2010

Judith Osborn komt terug!


Ik ben altijd al een groot fan geweest van Judith. Zo'n fan, dat ik zelfs een werkstuk over haar heb gehouden een paar jaar terug voor het vak creatieve vorming. Als echte fan had( jammer genoeg past niet alles meer) ik natuurlijk ook kleding van Miss Osborn. Bijvoorbeeld de shirts met de teksten; Camping smoking, Flowerpower, Cocktail dress, tikkie terug trut, MISsPOES, Mega Muts, Golden girl & Mode Liefje. Daarnaast zitten de trainingsbroeken ook (nogsteeds) heerlijk. En geloof me; dit was niet m'n hele verzameling, haha. Jammer genoeg zijn de oude collecties echt helemaal nergens meer te verkrijgen, want heb nogsteeds een aantal kledingstukken op mijn verlanglijstje staan.

Het is inmiddels wel duidelijk dat ik gek ben van deze vrouw, maar hoe kom ik dan op de titel van dit bericht, zul je je nu wel af vragen..

Een tijd terug las ik ergens op internet dat Judith Osborn een nieuwe webshop kreeg. Dit ging ik, als trouwe fan, natuurlijk even twitteren. Aangezien ik al blij werd van de gedachte. En tot mijn grote verbazing reageerde Judith herself hierop! How cool is that? Ze twitterde, Tweette (of hoe je het ook noemen wil) het volgende;

@DianBeekhuis een nieuwe site en webshop gaat er aan komen; hopelijk na de zomer in de lucht! met sthirts, tassen.. life & style it will be!

Dat is nog eens goed nieuws, kan echt niet wáchten. Ben zeer benieuwd! Ik hou jullie op de hoogte.
Liefs
P.s Deze tweet was al in April, maar in alle drukte was ik het vergeten te posten op mijn blog, Shame on me.
P.P.S écht weggeweest is Judith natuurlijk nooit. Zo had ze een eigen collectie bij CoolCat en was ze te zien in 'Weekje Osborn', waarin je een kijkje kon nemen in haar leven(én haar kledingkast) Als je dit laatste nog nooit heb gezien, zou ik dat maar snel gaan doen. Door op de link te klikken, kom je bij het hele archief.
Warning!: Het werkt erg verslavend.Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen