donderdag 23 juli 2009

Back from Portugal

Hallo allemaaal =)!

Na 2 volle weken heerlijk vakantie gevierd te hebben, ben ik weer in het bewolkte Nederland.
Lekker om weer thuis te zijn, jammer van het weer.
Zoals ik al zei, heb ik een heerlijke vakantie gehad. Niet te veel gedaan natuurlijk. De dagelijkse bezigheden waren; Wakker worden, ontbijten, zonnen, douchen - omkleden - opmaken, eten, uitgaan en weer slapen! Nee niet helemaal waar. Ik ben ook 'n dagje naar Algarve shopping geweest, naja twee eigenlijk. De Sephora, PepeJeans, MNG, Zara, Morgan en vele andere lekkere winkels, werkte met hun uitverkoop als magneten op mijn shop verslaving.

En nu we het toch over mijn shop verslaving hebben, wat dus tevens ook een make-up verslaving is, komen we op het punt dat de laatste twee dagen van mijn, totdan fantastische vakantie, een regelrechte ramp werden.. Ik kwam er namelijk achter dat ál mijn make-up gestolen was! Behalve ongelovelijk veel make-up ( van o.a Dior, collistar, biotherm, lancome & Lancaster) zijn ook mijn stijltang, fohn, twee leren riemen, een zonnebril, sieraden en een tas ter waarde van 80 euro gestolen... Een stel idioten hadden op klaar lichten dag de auto van mijn zus opengebroken en míjn tas met míjn dierbare spulletjes eruit gehaald! Nu hoor ik jullie denken; 'Welke debiel laat nou zijn tas in een auto liggen? Béétje dom!'
Klopt helemaal! Hier is natuurlijk ook een rede voor geweest.. De vorige dag was ik ziek thuis gekomen, voelde me echt heel slecht en ben meteen naar me bed gegaan. Ik had één tas snel meegenomen.. Achteraf gelukkig díe tas, hier zat namelijk o.a mijn telefoon, Ipod, camera en geld in. Toch had ik er natuurlijk flink de pest in ( dat betekende dat alle scheldwoorden en ziektes er even uitkwamen, gevolgd door een traantje), wat ik best logisch vind! Ik heb voor sommige dingen echt moeten sparen! Je koopt niet dagelijks een Dior blush of een biotherm foundation. Voordat ik eruit ben of ik wel de goede kleur of tint neem, ben ik dik een half uur verder!! Dat een stel mafkezen deze voor mij dierbare spullen zomaar meenemen is natuurlijk vreselijk. Wat ik me ook goed besef is dat ik het dierbaarste nog altijd heb; mijn familie & vrienden zijn er nog. Die geweldige lipstick komt vanzelf wel weer op mijn pad.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen